Du kan flytta tickets mellan olika mailboxar â snabbt, enkelt och utan krĂ„ngel. Det betyder att du kan se till att Ă€renden hamnar rĂ€tt, Ă€ven om de frĂ„n början skapats i fel mailbox.
OBS! Du behöver inte sjÀlv ha access till den mailbox du flyttar ticketen till. Funktionen gör det möjligt att ÀndÄ flytta ticketen till rÀtt inkorg.
SÄ hÀr flyttar du en ticket
Att flytta en ticket Àr enkelt:
- Ăppna ticketen du vill flytta
- Klicka pÄ de tre prickarna uppe till höger.
- VĂ€lj âMove ticketâ.
- VĂ€lj vilken mailbox ticketen ska flyttas till.

Â
Vad hÀnder nÀr en ticket flyttas?
NÀr du flyttar en ticket följer det mesta med automatiskt, sÄ att Àrendet fortsÀtter vara komplett.
Följande information följer med:
- Status
- Prioritet
- Labels
- Tags
- LĂ€nkade tickets
- Notes
Det gör att ticketens historik och sammanhang bevaras Àven efter flytten.
OBS! NÀr en ticket flyttas försvinner assigned agents och eventuella reminders. DÀrför Àr det bra att tÀnka ett extra varv innan du flyttar en ticket, sÄ att inget viktigt tappas bort.
đĄTIPS
För att hÄlla koll pÄ vad som hÀnder lÀgger vi till ett loggmeddelande i ticketen som visar att den har flyttats.

De agenter som tidigare var assigned fÄr ocksÄ en notifikation om flytten (förutom den som utförde den).
