Nej, det går inte att göra i dagsläget. Däremot kan du manuellt ge en konversation status Done om du anser att kunden fått svar på de frågor hen ställt och chatten är avslutad.
Kan jag ta bort ett meddelande från SoMe-flödet i Klienten?
Var den här artikeln användbar?
