För att bli påmind att sätta Labels när du avslutar en chatt eller skickar iväg en ticket gör du detta inne i Settings via profilbilden längst ned till vänster i Klienten. Beroende på om det gäller för tjänsten Chat eller Tickets klickar du här in antingen på Messages eller Tickets.
Under inställningen som heter Label reminder se till att ckecka i boxen Remind me to set a label when I end a conversation eller Remind me to set a label when I send a Ticket.


